Om produsenten
BORTOLO NARDINI JR Sønn til Bortolo Nardini og Maria Maddalena Giacomuzzi, Bortolo Nardini ble født 25. mai 1739 i Segonzano, i Cembra-dalen, nær Trent. I et land hvor vin er en tradisjon, var det en utbredt praksis å destillere vinrester som en inntektskilde og levebrød. På den tiden flyttet destillatører fra hus til hus med en mobil destillatør, og jobbet som tredjeparts destillatører av rester som stammer fra produksjon av vin. Bortolo Nardini tok opp denne profesjonen, og reiste helt til Bassano del Grappa, ved enden av dalen.
Karakteristikk
Intens, krystallinsk og ren. Acqua di Cedro får frem all friskheten til sitronfrukten, med sin intense sitrusaroma. En ren, regenererende smak som en mild sommerbris. Nytes best avkjølt for å forsterke den subtile smaken av sitron, den er den perfekte basen for å blande tørstslukkende fruktige cocktailer