Produsent
Cazcabel Tequila Ltd
Om produsenten
Destilleriet holder seg til strenge prosesser som er gått ned gjennom generasjoner, og kutter aldri hjørner for å spare kostnader eller arbeidskraft og bruker bare de fineste ingrediensene som er tilgjengelige. Agaven som brukes i destillasjon vokser høyt oppe i Jalisco-fjellene - høyden sikrer at plantene holder seg hydrert og den næringsrike jorda hjelper dem å vokse til en større enn gjennomsnittlig størrelse.
Karakteristikk
Jaliscos kokosnøtter er verdsatt over hele verden. Men ingen blir sendt før Don Cazcabel har valgt avlingen. Han knekker hodeskallene deres med sin trofaste håndøks, og blander deres saftige sødme med de tørre, jordfargede tonene og den skarpe sitruskanten til Cazcabel Blanco for å lage Cazcabel Coconut. Bare en slurk, og man kan kjenne tropisk vann slår rundt bena dine.
Område
Agave planter vokser best i høylandet - tequila produsenter drar opp i fjellene å høste, og deretter komme ned igjen for å destillere. Cazcabel går den ekstra milen ved både å høste og destillere i høylandet. Høyden sikrer at plantene holder seg hydrert og den næringsrike jorda hjelper dem å vokse til en større enn gjennomsnittlig størrelse.
Produksjonsmetode
Firmaet er oppkalt etter den lokale legenden Don Cazcabel, en "slangemann" kjent for sine helbredende krefter og engasjement for Toltec, Olmec og Aztec tradisjoner.
Destilleriet holder seg til strenge prosesser som er gått ned gjennom generasjoner, og kutter aldri hjørner for å spare kostnader eller arbeidskraft og bruker bare de fineste ingrediensene som er tilgjengelige. Agaven som brukes i destillasjon vokser høyt oppe i Jalisco-fjellene.
Det brukes kun lokalt dyrket, blå weber agave i vår tequila som vokser i rundt 7 år før høsting.