Gjemt bort i 1200-tallsgodset til Ellinge slott i Sør-Sverige, jobber Mathias Tönnsson sammen med mesterbrenner, Stefan Magnusson, for å lage uforglemmelig brennevin. Siden barndommen i den lille svenske landsbyen Åkarp, har Mathias elsket å eksperimentere med forskjellige smaker. «Matlaging har alltid vært min største lidenskap. Da jeg var ung elsket jeg å være på kjøkkenet med moren min, som hadde gått på kokkeskole. Senere i livet fant jeg ut at kunsten å lage brennevin er veldig lik – ved å blande de riktige ingrediensene kan du skape magi. Vi destillerer ånden vår veldig, veldig sakte, mange ganger, i en spesialdesignet kobberdestillasjon. Det kan sammenlignes med når du koker maten sakte på lav temperatur. Det gir mest smak, karakter og dybde til ånden, og det er en prosess som andre merker ikke bryr seg med. For Purity betyr hvert trinn fordi smaken betyr noe. Vårt mål er å lage den beste smaksånden i verden og lage produkter vi er stolte av å selge og servere til familie og venner. Våre hovedingredienser, svensk hvete og maltet bygg er nøye utvalgt uten kjemisk dyrking eller bearbeiding. Vi tror at ved å bruke økologiske ingredienser skaper det en mye bedre smak, og selvfølgelig er det bedre for deg og din natur. Vi verdsetter også kvaliteten på vannet vi bruker og tror det er avgjørende for smaken. De fleste merker bruker bare destillert vann, som fjerner alle de naturlige nyansene, sedimentene og smakene som bidrar til å få frem åndens kompleksitet. Hos Purity bruker vi naturlig mykt svensk vann, og som et resultat blander det seg med de andre ingrediensene og skaper en kompleks, karakterfull og virkelig unik spirit. |