Angus Dundee Distillers har over 60 års erfaring med destillering, tapping og eksport av skotsk whiskyprodukter og annet brennevin rundt om i verden.
Vårt selskap Angus Dundee har to single malt-destillerier: Tomintoul som ligger i den prestisjetunge Speyside Glenlivet-regionen og Glencadam som ligger i det østlige høylandet i Skottland. Vi har også et tappeanlegg i Coatbridge nær Glasgow.

Vår suksess er basert på å skreddersy produktspesifikasjoner for å møte kundenes krav, gi rask respons på kundenes behov og forventninger, hvor som helst i verden, og levere utmerkede produkter til konkurransedyktige priser.

Vårt mål er å gi våre kunder de produktene de ønsker, når de vil ha dem, til riktig pris og kvalitet. Angus Dundee snakker ditt språk; vårt flerspråklige personale er tilgjengelig for å svare på bestillinger eller forespørsler raskt og effektivt.

Vår Scotch Whisky selges i blended, deluxe blended, single malt, blended malt og single cask varianter. Vi leverer whisky i bulk for lokal tapping.

Vi eksporterer whiskyene våre til mer enn 80 land rundt om i verden.https://www.angusdundee.co.uk/

Produkter

wine bottle

Whisky

Angus The Dundee Blended Scotch Whisky

70cl
Kr 642.71 pr.liter

Vinmonopolet

449.90 kr
wine bottle

Whisky

For Peat's Sake

70cl
Kr 642.71 pr.liter

Vinmonopolet

449.90 kr

Cookies

Vi bruker cookies for å forbedre din opplevelse på vår side. Ved å bruke denne siden godtar du vår personvernserklæring.