Oppvokst i Johannesburg med sine vininteresserte foreldre bestemte Wade Sander seg i tidlig alder at det var vinstudier han ville gå.

Han fullførte sin ønolog-utdannelse ved Elsenburg og er også en av få utvalgte som har gjennomgått et 3-årig utviklingsprogram igjennom Cape Winemakers Guild Protégé. Programmet sitt mål er å utvikle den neste generasjons prisvinnende vinmakere, og representere en ny fremtid for sørafrikansk vinproduksjon. I 2021 var det 23 personer som har gjennomgått dette programmet. Wade har igjennom dette programmet jobbet med forskjellige vinprodusenter ledende innen sitt felt, og i 2017 startet han på siden sitt eget brand Brunia med druer fra familiens gård i WO Sondagskloof i retning Kapp Agulhas, cirka 2,5-timers kjøring øst for Cape Town.

Jordbruket driftes et biodynamiske prinsipper, og Wade produserer svært elegante viner med høy finesse og konsentrasjon.

Cookies

Vi bruker cookies for å forbedre din opplevelse på vår side. Ved å bruke denne siden godtar du vår personvernserklæring.