Albariza i flaske. Smak på ordet og smak på vinen. Palomino (og Muscat) uten tilsetninger eller påvirkning av flor, bare et nydelig uttrykk av druer og voksested.

Hos Alejandro Muchada og hans kompanjong David Leclapart lages det terroir-drevne viner så fulle av salin mineralitet og tekstur som en vin kan få. Fra tre plotter på tilsammen 3,6 hektar i Sanlucar de Barrameda i Jerez jobber Ale hver dag i de kalkholdige vinmarkene etter biodynamiske prinsipper.

I kjelleren følges prinsippet om minimal påvirkning av materialet for å beholde energien og nyansene. Sammen tryller duoen frem unike viner laget med utrolig presisjon og magisk munnfølelse.

Siden den første årgangen i 2014 er Muchada-Leclapart trukket frem som en fremtidens produsenter av blant annet Luis Gutiérrez, J. Robinson og Jamie Goode. Deres tilstedeværelse på de fleste av Spanias topprestauranter forteller mye om deres posisjon og suksess.

Cookies

Vi bruker cookies for å forbedre din opplevelse på vår side. Ved å bruke denne siden godtar du vår personvernserklæring.